+48 732 606 696
info@modeledo.pl
0
Promocja Nowość Bestseller

Polityka prywatności

Polityka prywatności



1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez Sklep http://modeledo.pl
2. Administratorem Danych Osobowych jest firma Bateriaplus.pl Małgorzata Ochał wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki. NIP: 6462548758, Regon: 122934277
3. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej Polityki Prywatności prosimy o kontakt pod adresem Bateriaplus.pl Małgorzata Ochał "Sklep Modeledo" 32-600 Babice u. Greglów 19 lub za pośrednictwem poczty elektronicznej: info@modeledo.pl

Zbierane dane osobowe.

1. W trakcie rejestracji Konta w Sklepie internetowym zbierane są następujące dane osobowe:
- Login (nazwa użytkownika),
- Hasło,
- Adres e-mail,
- Imię,
- Nazwisko,
- Ulica,
- Numer domu,
- Numer mieszkania (jeżeli występuje),
- Kod pocztowy,
- Miasto,
- Województwo,
- Państwo,
- Numer telefonu,
- Nazwa firmy (jeżeli występuje),
- NIP (jeżeli występuje),
- Regon (jeżeli występuje).

2. Podczas korzystania ze stron Sklepu zbierane są również automatycznie dodatkowe informacje (adres IP przypisany do komputera lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, nazwa domeny, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego).

Wykorzystywanie danych osobowych.

1. Podczas rejestracji Konta w Sklepie dane osobowe Klientów wykorzystywane są w celu:
- utworzenia indywidualnego Konta Klienta,
- zarządzania tym kontem,
- umożliwienia dokonania zakupów w Sklepie,
- realizacji zamówień, płatności oraz ich doręczenia.
2. W przypadku złożenia zamówienia dane osobowe mogą być przekazywane w celu zrealizowania dostawy:
- Firmie kurierskiej DHL.

Dostęp do danych.

1. Dostęp do danych osobowych zbieranych przez Sklep internetowy mają jedynie uprawnieni pracownicy firmy Bateriaplus.pl lub firma zajmująca się obsługą technologiczną sklepu internetowego.
2. Nie udostępniamy osobom trzecim żadnych danych osobowych.
3. Firma Bateriaplus zapewnia klientom, którzy posiadają konto na Sklepie, dostęp do swoich danych i możliwość ich modyfikacji w każdej chwili. W celu dokonania modyfikacji należy zalogować się do Konta na stronie Sklepu.

Zabezpieczanie danych.

1. Dane osobowe w firmie Bateriaplus są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.
2. Firma Bateriaplus stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych osobowych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją.
3. W przypadku, gdy Klient posiadający konto w Sklepie utracił hasło dostępu, Sklep umożliwia wygenerowanie nowego hasła do konta. W takiej sytuacji prosimy przesłać na adres e-mail: info@modeledo.pl informację z prośbą o wygenerowanie nowego hasła do Konta. Nowe hasło zostanie przesłane Klientowi na podany adres e-mail podczas rejestracji w Sklepie.